Doi bărbaţi, de 26 şi 37 de ani, care erau urmăriţi internaţional după ce au furat din Germania, dintr-o maşină, o geantă cu bijuterii evaluate la 100.000 de euro, au fost arestaţi şi urmează să fie extrădaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Biroul Urmăriri în colaborare cu poliţiştii din comuna Bereşti Meria, din judeţul Galaţi, au prins, pe 10 martie, doi bărbaţi, de 37 şi 26 ani, care erau urmăriţi internaţional, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Pe numele bărbaţilor, autorităţile judiciare din Kassel, Germania, au emis un mandat european de arestare pentru furt calificat, cei doi fiind bănuiţi că, în luna ianuarie, în oraşul Kassel, au furat dintr-un autoturism, prin spargerea geamului, o geantă cu bijuterii evaluate la suma de 100. 000 de euro. 

Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Parchetului Curţii de Apel Galaţi care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, iar ulterior magistraţii Curţii de Apel Galaţi au luat măsura arestării preventive pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile germane. Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi până la realizarea procedurii de extrădare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.