Handbalistele Cristina Neagu (Buducnost) şi Oana Manea (CSM Bucureşti) se află în Top 5 al celor mai frumoase goluri din ultima etapă a Ligii Campionilor, într-un clasament publicat de EHF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristina Neagu se află pe locul 1, cu o reuşită din partida câştigată de echipa sa, Buducnost, pe terenul celor de la FTC Budapesta (24-23), românca marcând 7 goluri în total, inclusiv cel al victoriei.

La rândul său, pivotul Oana Manea ocupă locul patru în Top 5 al EHF, cu un gol reuşit după o angajare spectaculoasă a Aureliei Brădeanu, în partida câştigată cu Team Esbjerg (25-20).

Atât Buducnost, cât şi CSM Bucureşti sunt calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, urmând a întâlni, între 7-16 aprilie, echipele Larvik HK, respectiv FTC Budapesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.