Centrul Bucureştiului va fi împodobit, pentru prima dată, cu luminiţe de Paşti, a declarat, pentru News.ro, Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, care a precizat că aşteaptă propuneri de la firma de iluminat Luxten.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a spus că, în acest an, centrul Bucureştiului va fi decorat, de Paşti, cu beculeţe, dar, momentan Primăria aşteaptă propunerile companiei de iluminat Luxten Lighting, atât în privinţa costurilor, cât şi pentru ce porţiuni de străzi vor fi împodobite.

Până în acest an, Bucureştiul a fost împodobit cu luminiţe numai în perioada sărbătorilor de iarnă.

În 2016, luminiţele de sărbători au fost aprinse pe 1 decembrie,  fiind decorate 52 de locuri din Capitală, pe un traseu de 29 kilometri, ce include bulevardele Magheru, Bălcescu, I.C. Brătianu, Unirii, Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Bulevardul Lascăr Catargiu, Regina Elisabeta, Piaţa Victoriei, Bulevardul Aviatorilor, Arcul de Triumf, Piaţa Arcul de Triumf, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Presei Libere, Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, la intrare de pe DN1, Fântâna Mioriţa, Piaţa George Enescu, Centrul Istoric, Piaţa Romană, la monumentul Lupoaica, Piaţa Constituţiei, Bulevardul Carol, zona Piaţa Universităţii - Piaţa Rosetti, zona Ateneu - Nicolae Golescu, intersecţiile Şoseaua Colentina cu Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Colentina cu Strada Doamna Ghica, Calea Moşilor cu Bulevardul Dacia, Şoseaua Mihai Bravu cu Strada Baba Novac, Bulevardul Unirii cu Strada Traian, Bulevardul Cantemir cu Bulevardul Mărăşeşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.