Bărbatul din judeţul Alba acuzat că a provocat accidentul produs luni seară pe drumul judeţean 107, în urma căruia o gravidă şi o fetiţă de doi ani au murit, a fost arestat preventiv. Acesta era băut şi este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, bărbatul în vârstă de 31 de ani din comuna Şona, judeţul Alba, acuzat că, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier în urma căruia au decedat tânăra de 24 de ani şi fetiţa în vârstă de doi ani, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru o perioadă de 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Blaj.

Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este acuzat că în seara zilei de 6 martie a provocat un accident de circulaţie pe drumul judeţean 107, în zona localităţii Jidvei. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasesns şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

În urma accidentului, o femeie de 24 de ani şi o fetiţă de doi ani, respectiv prietena şi fiica şoferului vinovat de accident, au decedat, iar un bărbat de 49 de ani, pasager în acelaşi autoturism, a fost rănit grav.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit răni uşoare.

Ulterior poliţiştii au stabilit, în urma testării cu aparatul etilotest, că bărbatul era băut şi avea o alcolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.