Deputatul Victor Ponta a declarat miercuri, la Parlament, că nu mai există o relaţie de prietenie şi de colaborare cu liderul PSD, Liviu Dragnea, fostul premier susţinând că nu mai este în politică şi poate să vorbească deschis despre aceste relaţii cu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat dacă a mai discutat personal cu Liviu Dragnea în ultima vreme, Ponta a răspuns: „Da, anul trecut”.

De asemenea, întrebat dacă mai există o relaţie de prietenie şi de colaborare cu Liviu Dragnea, Victor Ponta a răspuns negativ. „Nu, hai să fim serioşi! Domnul Dragnea este politician, trebuie să zică «da». Eu nu mai sunt în politică, aşa că pot să vă spun «nu»”, a conchis fostul premier. 

Fostul prim-ministru Victor Ponta a anunţat, miercuri, la Parlament, că îşi depune demisia în alb din partid, pe care o va trimite preşedintelui Liviu Dragnea.

”Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a declarat Victor Ponta.

Anunţul acestuia survine mai multor observaţii făcute de Ponta la adresa modului în care este condus PSD, fapt ce l-a făcut pe Liviu Dragnea să spună că ”orice critică a lui Victor Ponta este sănătate curată”.

Fost procuror, secretar de stat, ministru, prim-ministru, Victor Ponta, pe care Adrian Năstase îl numea "micul Titulescu", a intrat în PSD în 2002. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.