Rapperul Future, originar din Atlanta, a devenit primul artist din lume care a lansat două albume ce au ajuns pe prima poziţie în topul american Billboard 200 în două săptămâni consecutive, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai recent album al rapperului american, intitulat ”HNDRXX”, lansat pe 24 februarie, a urcat pe primul loc în topul Billboard 200, luni, cu vânzări de 121.000 de unităţi, potrivit datelor comunicate de compania Nielsen SoundScan.

Săptămâna trecută, un alt material discografic al raperului, intitulat ”Future”, a ocupat primul loc în acelaşi clasament. Luni, 6 martie, albumul ”Future” s-a clasat pe poziţia a doua în topul Billboard 200, cu vânzări de 64.000 de unităţi.

Potrivit revistei Billboard, albumul ”HNDRXX” explorează ”o parte mai delicată şi mai vulnerabilă” a rapperului, în comparaţie cu materialul discografic ”Future”.

Topul Billboard 200 centralizează datele ce provin din vânzările de albume, vânzările de single-uri (10 single-uri echivalează cu un album) şi activitatea de streaming (1.500 de streaminguri echivalează cu un album).

Alte albume noi care au reuşit să pătrundă în această săptămână în Top 10 din Billboard 200 sunt ”Breaker” - un disc al trupei country Little Big Town -, care a debutat pe locul al patrulea, şi ”Vaquero”, un album al cântăreţului country Aaron Watson, care a debutat pe poziţia a zecea.

În topul Digital Songs, care măsoară vânzările digitale de single-uri, cântăreţul britanic Ed Sheeran s-a menţinut pe primul loc cu cântecul ”Shape of You”, care s-a vândut în 141.000 de copii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.