Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a afirmat sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, că a venit „cu greu” la şedinţa CNC pentru a le garanta liberalilor viitorul „strălucit” al partidului, în condiţiile în care el crede în „trăinicia şi victoriile” PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am venit cu greu înaintea dumneavoastră şi împreună cu dumneavoastră aici pentru a vă garanta viitorul strălucit al partidului nostru. Şi pentru a vă garanta, alături de un om pentru care am preţuire deosebită şi sper să treacă prin necazul pe care îl trăieşte acum, domnul Vasile Blaga. Noi doi eram garanţia şi suntem garanţia fuziunii acestui partid”, a afirmat Mircea Ionescu Quintus.

Liberalul a ţinut să precizeze că el crede „în trăinicia şi victoriile partidului” pentru că este „cel mai bătrân şi vechi membru al PNL”.

„Sunt membru al PNL de 80 de ani. Împreună cu tatăl meu am trăit 100 de ani în acest partid. Nimic nu mi-a putut clinti sau mişca în vreun fel adeziunea la el şi încrederea în el”, a completat el.

Quintus a susţinut că ţine „mult” la membrii acestui partid „ca să fi lipsit azi” de la şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare.

„Abia aştept momentul în care să felicit pe următorul preşedinte, pe noul preşedinte al PNL, să-l asigur de sprijinul meu şi să vă asigur pe toţi care luptăm pentru victoria PNL”, a conchis Mircea Ionescu Quintus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.