Şase bărbaţi au fost arestaţi şi doi minori au fost puşi sub control judiciar pentru trafic de de droguri, anchetatorii stabilind că aceştia ar fi constituit un grup infracţional organizat cu scopul de a distribui cannabis în unităţile de învăţământ din municipiul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor Serviciului Teritorial Galaţi al DIICOT au surprins în flagrant, pe 1 martie, în municipiul Galaţi, două persoane, în timp ce se aprovizionau cu doze de marijuana de la un bărbat, potrivit unui comunicat transmis, vineri, de IPJ Galaţi.

Astfel, au fost făcute 12 percheziţii în municipiul Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de risc, respectiv marijuana. La activităţi, au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, precum şi jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi. În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 280 de grame de cannabis( constituită din 228 de doze, marijuana vrac şi ţigarete confecţionate artizanal), patru cântare de mare precizie, cinci grindere utilizate pentru optimizarea marijuanei, trei comprimate ecstasy, precum şi 800 de euro şi 4.000 de lei, bani proveniţi din vânzarea drogurilor.

Din cercetări a reieşit că, în perioada august 2016 - 1 martie 2017, şase bărbaţi şi doi minori ar fi constituit un grup infracţional organizat, cu scopul de a distribui cannabis în unităţile de învăţământ din municipiul Galaţi.

Cei şase bărbaţi au fost reţinuţi, fiind prezentaţi Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, măsură ce a fost dispusă vineri pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, cei doi minori sunt cercetaţi sub control judiciar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.