Gigi Căciuleanu prezintă "Un minut de dans sau UF!!!”, sâmbătă, de la ora 19.30, la Sala "Stere Popescu", în cadrul festivalului de dans contemporan "Like CNDB", ediţia a IV-a, care anul acesta se desfăşoară până pe 26 martie sub sloganul "Schimbăm idei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul va conţine în premieră producţii internaţionale şi evenimente prezentate în parteneriat cu teatre bucureştene precum ARCUB şi Nottara, dar şi spectacolele artiştilor sprijiniţi de CNDB prin selecţia de proiecte 2016.

În cadrul ediţiei din 2017, Festivalul "Like CNDB - Schimbăm idei" propune 17 spectacole, printre care şi cele găzduite de instituţiile partenere, discuţii cu publicul, proiecţiile unor filme din Festivalul Internaţional de Documentar şi Drepturile Omului "One World Romania", un workshop şi un performance one on one.

Festivalul "Like CNDB - Schimbăm idei", primul mare eveniment de dans contemporan al anului, a debutat miercuri cu spectacolul "The Great Scheme of Things”, de Gabriela şi Cristian Fierbinţeanu, şi continuă cu producţii importante în zilele următoare. 

Evenimentele din cadrul Festivalului "Like CNDB" 2017 vor avea loc la Sala "Stere Popescu" din bulevardul Mărăşeşti 80-82, la Arcub (Str. Lipscani 84-90) şi la Teatrul Nottara (Bulevardul Magheru 20). 

Joi, de la ora 19.30, este programat "Babel”, de Arcadie Rusu, o creaţie despre omul contemporan şi oraşul ca o junglă, în care fiecare organism încearcă să supravieţuiască aşa cum poate.

Mihaela Dancs şi Andreea David sunt protagonistele serii de vineri, cu "Duet în trecere”, un spectacol care porneşte de la întrebarea "Ce fel de dans produce combinaţia dintre David, Dancs şi muzică?”, de la 19.30.

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, coregraful şi dansatorul Gigi Căciuleanu participă la festival "Like CNDB" cu noul său spectacol, "Un minut de dans sau UF!!!”.

Prima săptămână de "Like CNDB" se încheie duminică cu un spectacol internaţional, "Your Mother at My Door”, al grupului Timothy and the things, o producţie SIN Arts Centre (Ungaria). Dansatorii László Fülöp şi Emese Cuhorka revin astfel pe scena CNDB, după participarea lor la ediţia-pilot a Bienalei Regionale de Coregrafie din noiembrie 2016.

"Avem o bogăţie de evenimente, perspective şi forme de expresie în festivalul Like CNDB 2017, Schimbăm idei. Această diversitate pe care o propunem nu este doar benefică dialogului, ci are şi un corespondent în diversitatea de gusturi a publicului. Festivalul este primul eveniment de anvergură în anul dedicat, la CNDB, publicului. Aşteptăm, deci, un public curios, cu gândire critică şi suntem interesaţi şi de ceea ce gândeşti după ce ieşi de la spectacol”, spune Vava Ştefănescu, managerul CNDB. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.