Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, susţine că democratul Barack Obama este vinovat de scurgerile de informaţii compromiţătoare de la Casa Albă, dar şi de organizarea mulţimilor furioase de alegători, care i-au întâmpinat pe republicani în multe circumscripţii din SUA, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu... eu cred că el este în spatele acestor proteste. Dar cred că asta este politica şi aşa merg lucrurile”, a declarat Donald Trump, atunci când a fost întrebat dacă crede că fostul preşedinte american a organizat mulţimile furioase de alegători pe care reprezentanţii republicani le-au întâmpinat în ultimele săptămânii în mai multe circumscripţii din Statele Unite.

De asemenea, preşedintele american a precizat că ”oamenii” lui Obama sunt cu siguranţă implicaţi în scurgerile de informaţii de la Casa Albă.

”Unele scurgeri de informaţii ar putea să provină chiar de la acel grup, ceea ce este extrem de grav pentru că înseamnă că sunt oribili din punct de vedere al securităţii naţionale. Dar înţeleg că asta este politica. Dacă el este în spatele acestor scurgeri de informaţii, atunci asta e politica şi cel mai probabil va continua”, a declarat preşedintele SUA.

Donald Trump nu a oferit nicio dovadă pentru aceste acuzaţii împotriva lui Obama.

Anterior, miliardarul american a acuzat că discuţiile controversate purtate cu liderii mexicani şi australieni au fost scurse presei de către ”oamenii lui Obama”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.