Suntem Baupro. O firmă din Timişoara, înfiinţată în februarie 2011, specializată în furnizarea materialelor premium pentru construcţii şi finisaje. Profesionalismul echipei de consultanţi Baupro, seriozitatea echipei logistice, parteneriatele puternice cu furnizorii ne disting de ceilalţi competitori, satisfacerea nevoilor clienţilor noştri, dedicarea şi continuitatea parteneriatelor fiind valori primordiale Baupro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Credem în colaborări reciproc avantajoase, bazate pe respect, fairplay şi consideraţie. Încrederea pe care ne-o acordă clienţii noştri ne responsabilizează şi motivează în stabilirea standardelor înalte, dezvoltarea parteneriatelor puternice fiind punctul nostru de focus.

Dinamica dezvoltării pe care am cunoscut-o ne încredinţează că suntem pe drumul cel bun, reţeta succesului Baupro fiind în corelaţie cu raţiunea noastră de a fi: satisfacerea nevoilor clienţilor noştri mai bine decât o fac ceilalţi competitori.

Cu ce ne ocupăm?

Suntem, în primul rând, specialişti în furnizarea de sisteme termoizolante pentru faţade, fie că este vorba despre cele care au în componenţă vată minerală bazaltică sau polistiren expandat, respectiv polistiren grafitat. Suntem, de asemenea, specialişti în furnizarea de tencuieli decorative pentru faţade.

Ştim cât de important este aspectul exterior al căminului din punct de vedere estetic în aceeaşi măsură în care suntem conştienţi de nevoia de eficientizare energetică a acestuia din punctul de vedere al reducerii costurilor cu încălzirea termică.

Totodată, suntem furnizori de soluţii optime pentru finisaje, începând cu tencuieli mecanizate, tinciuri, gleturi, şape, hidroizolaţii şi adezivi pentru placaje ceramice, vopsele lavabile şi continuând cu sisteme pentru restaurări şi asanări clădiri istorice, acestea din urmă fiind certificate WTA (Asociaţia Profesională - Ştiinţifică pentru Întreţinerea Construcţiilor şi Restaurarea Monumentelor din Germania, www.wta.de).

De ce Baupro?

Cunoaştem foarte bine produsele pe care le comercializăm, de aceea suntem în masură să vă propunem soluţii optime pentru fiecare lucrare în parte.

Credem în lucrul bine făcut, ştim că detaliile sunt importante;

Suntem întotdeauna pregătiţi cu stocuri pentru livrări prompte;

Asistăm echipele de aplicatori, prin reprezentantul tehnic, pentru o aplicare corectă a produselor pe care le comercializăm;

Practicăm preţuri competitive şi oferte personalizate pentru fiecare lucrare în parte.

În final, dar nu în ultimul rând, în showroom-ul Baupro veţi găsi o atmosferă prietenoasă şi relaxată, unde, sprijiniţi de consultanţii noştri, suntem convinşi că veţi lua cele mai bune decizii!

 

Mai multe informaţii despre produsele comercializate de Baupro sunt disponibile aici.

Baupro, bine construit!

De 6 ani, Baupro vine în întâmpinarea clienţilor cu produse inovative pentru construcţii eficiente, durabile şi frumoase. De la tencuieli decorative, sisteme termoizolante pentru faţade la tencuieli mecanizate şi sisteme de gips-carton, Baupro oferă soluţii corecte de finisaje, cu livrare direct pe şantier.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.baupro.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.