Preşedintele Comisiei de Informaţii din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes, a declarat luni după-amiază că pentru moment nu există nicio dovadă că a existat în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016 un contact direct între campania şi asociaţii preşedintelui Donald Trump şi reprezentanţii Kremlinului, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Republicanul Devin Nunes a explicat că reprezentanţii comisiei vor extinde ancheta cu privire la activităţile Rusiei pentru a include tentativele Kremlinului de a influenţa alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Nunes a precizat că a primit informaţii despre convorbirea telefonică purtată de Michael Flynn şi ambasadorul rus de la Washington. Însă, congresmenul republican susţine că nu a auzit nimic îngrijorător în respectiva discuţie.

Michael Flynn a demisionat în urmă cu două săptămâni din poziţia de consilier pentru securitate naţională, după ce presa americană a dezvăluit că discutat în repetate rânduri cu ambasadorul rus de la Washington. O asemenea discuţie a avut loc chiar după ce Barack Obama a anunţat implementarea unor noi sancţiuni şi a expulzat 35 de diplomaţi ruşi din Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.