Un timişorean de 31 de ani care ar fi procurat droguri din Mexic, Olanda şi Germania, pe care le-ar fi vândut apoi online, a fost arestat preventiv în urma unor percheziţii făcute de către procurorii DIICOT Arad, care au ridicat din locuinţa acestuia mai multe substanţe interzise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au depistat şi reţinut un timişorean care în ultimele şase luni ar fi vândut online droguri.

Conform unui comunicat de presă remis, luni, de Poliţia Judeţeană Arad, supectul are 31 de ani, este din Timişoara, iar în perioada septembrie 2016 - februarie 2017 ”ar fi importat în repetate rânduri droguri de risc şi de mare risc, din Mexic, Olanda şi Germania”.

Ulterior, tânărul ar fi vândut substanţele interzise prin intermediul unui magazin online.

De asemenea, timişoreanul ar fi expediat droguri unor consumatori prin intermediul unor firme de curierat rapid sau poştă.

Bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti, în Timişoara, în timp ce primea din Olanda un colet conţinând zece culturi de ciuperci halucinogene.

”În urma efectuării a două percheziţii în Timişoara, la locuinţele celui în cauză, au fost descoperite şi indisponibilizate 15 grame mescalină, 10 grame DMT, 49 timbre LSD, 200 de grame ciuperci halucinogene uscate, 20 de grame canabis, 9 recipiente cu ulei de canabis şi 53.551 de lei, 1006 USD şi 20 de lire, sume susceptibile că ar fi provenit din vânzarea drogurilor”, se arată în comunicat.

Suspectul a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Arad, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru trafic droguri de mare risc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.