După BlackBerry KeyOne, LG G6 este al doilea smartphone important anunţat la Mobile World Congress 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După eşecul de anul trecut cu G5, LG a ales să schimbe puţin strategia, renunţând la extensiile care puteau fi montate pentru a creşte funcţionalitatea dispozitivului şi creând un device mai apropiat de esenţa telefonului mobil.

Măsurând 148.9 x 71.9 x 7.9 mm, G6 este un dispozitiv cu rame laterale înguste şi lipsit de butoane frontale. Drept urmare, 80% din suprafaţa telefonului este acum ocupată de ecranul IPS de 5,7 inch.

Cu o rezoluţie de 2.880 x 1.440 pixeli, ecranul noului flagship LG are câteva caracteristici interesante. Pe de o parte, acesta are un raport de 2:1 al imaginii, lungimea având de două ori valoarea lăţimii.

Pe de altă parte, LG a creat un ecran rotunjit la colţuri, aspect care, conform producătorului, ar trebui să-i sporească rezistenţa. Un ecran cu colţuri ascuţite are şanse mai mari să crape atunci când telefonul este scăpat pe suprafeţe dure.

LG G6 păstrează trendul cu două camere foto, ambele având o rezoluţie de 13 MP.

Puţin dezamăgitor este faptul că LG nu a ales pentru flagship-ul său cel mai nou procesor de top, Snapdragon 835, ci ceva mai vechiul Snapdragon 821. Memoria măsoară 4 GB RAM, iar spaţiul de stocare va fi de 32 GB respectiv 64 GB.

În premieră pentru seria G a celor de la LG, modelul G6 va avea certificarea IP68, fiind rezistent la apă şi praf.

Un salt important faţă de modelul de anul trecut îl face capacitatea bateriei, care este în cazul noului model de top al celor de la LG de 3.300 mAh.

Reprezentanţii companiei coreene nu au dat detalii cu privire la preţuri şi disponibilitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.