Un reşiţean de 22 de ani, care a încercat să înşele mai multe persoane prin metoda ”Accidentul” şi care a înşelat în aceeaşi zi o alta cu 3.000 de euro şi 10.000 de lei, a fost prins în flagrant şi reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, cu o zi în urmă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost sesizaţi de patru persoane din localitate că ar fi fost contactate telefonic de persoane necunoscute care, sub diferite pretexte, le-ar fi solicitat sume de bani.

De asemenea, o altă persoană din localitate a fost înşelată în aceeaşi zi cu 3.000 de euro şi 10.000 de lei, de acelaşi individ care a contactat persoanele care au sesizat Poliţia.

”În jurul orei 15.30 a fost înregistrat un alt apel telefonic, iar poliţiştii au organizat o acţiune de prindere în flagrant. Astfel, poliţiştii au instituit filtre în localităţile Glimboca şi Zăvoi, fiind mobilizaţi şi poliţişti în civil”, se arată în comunicat.

La locul de întâlnire stabilit şi-a făcut apariţia un autoturism în care se aflau cinci persoane şi din care a coborât un  bărbat de 22 de ani, din Reşiţa, care a fost surprins în flagrant în timp ce primea banii solicitaţi. Toate cele cinci persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei din Oţelu Roşu.

În urma audierilor, bărbatul, de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de înşelăciune şi a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin, urmând a fi prezentat magistraţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.