Un autoturism marca Lexus, în valoare de 160.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Rusia, a fost descoperit de către poliţiştii de frontieră de la Petea, din judeţul Satu Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În  25 februarie, ora 13.00,  la Punctul de Trecerea Frontiere Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Ion E., în vârstă de 52 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi, conducând un autoturism marca Lexus, fabricat în 2016, cu numere de înmatriculare germane.

Cu ocazia formalităţilor, poliţiştii de frontieră au făcut verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, poliţiştii au constatat că în evidentele Interpol masina figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Federaţia Rusă din 28 ianuarie 2017.

În cauză se fac cercetări pentru tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 160.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.