Două locuinţe din satul Stoeneşti, comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani, au fost parţial distruse într-un incendiu produs sâmbătă. Cinci autospeciale ale pompierilor au intervenit, focul fiind stins după o acţiune care a durat două ore. Locatarii au reuşit să iasă la timp din case, astfel încât nimeni nu a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, un incendiu puternic a cuprins, sîmbătă, două case de locuit din comuna Ariceştii Rahtivani, satul Stoeneşti.

Focul, care s-a extins pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, a distrus parţial acoperişurile celor două case, dar şi mai multe anexe gospodăreşti.

Locatarii au reuşit să iasă la timp din case, astfel încât nimeni nu a fost rănit. Cinci autospeciale ale pompierilor au intervenit, focul fiind stins după o acţiune care a durat două ore.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu a fost stabilită cauza incendiului.

Tot în judeţul Prahova, un alt incendiu a cuprins aproximativ opt hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş în comuna Jugureni. Pompierii au stabilit drept cauză a incendiului de vegetaţie ”focul în spaţii deschise”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.