O bătrână de 81 de ani, din localitatea vasluiană Tanacu, a fost găsită carbonizată în locuinţă, sâmbătă, după ce pompierii au stins imobilul cuprins de flăcări, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sobă. Echipajele de intervenţie nu au mai reuşit să salveze nimic din casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incendiul a izbucnit într-una din camerele locuinţei femeii de 81 de ani, iar apoi s-a extins la întreg imobilul. În acel moment, flăcările au fost observate de către vecini, care au alertat pompierii la numărul de urgenţă 112.

Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, din care una a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tanacu, au intervenit la locuinţa cuprinsă de incendiu.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, construită din pământ, şi la acoperişul pe structură din lemn şi învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Din nefericire, după stingerea flăcărilor, într-una din camerele imobilului a fost găsit trupul carbonizat al proprietarei imobilului”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

În urma primelor cercetări desfăşurate la locul incendiului, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a aprinderii casei jarul căzut din sobă pe covorul din camera în care dormea bătrâna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.