Aproximativ 5.000 de membri şi simpatizanţi ai PSD participă, sâmbătă, la un miting organizat de PSD Dâmboviţa la Târgovişte, pentru susţinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Participanţii au venit din mai multe localităţi ale judeţului, iar printre ei se află aleşii locali şi parlamentari ai partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mitingul orgaizat de PSD Dâmboviţa la Târgovişte se desfăşoară în Piaţa Revoluţiei din municipiu, unde s-au adunat simpatizanţi veniţi din mai multe localităţi ale judeţului. Printre manifestanţii care vor să-şi afirme susţinerea faţă de Executiv se află primari, aleşi locali şi parlamentari PSD.

Cei prezenţi în piaţă au adus cu ei pancarte cu mesaje de susţinere, dar şi steaguri tricolore şi cu sigla PSD, precum şi vuvuzele pe care unii dintre ei le-au folosit inclusiv în timpul discursurilor mobilizatoare ale liderilor social-democraţi. Oamenii scandează "PSD" şi flutură steagurile.

Pe pancarte sunt scrise mesaje precum: "Sunt TSD-ist, nu comunist!", "Votul meu contează", "Ne dorim o românie normală", "Protest elegant.../Preşedinte ezitant".

 

FOTO: Inquam Photos /Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos /Octav Ganea

Conform programului anunţat de PSD Dâmbviţa, participanţii vor sta până la ora 11.15 în piaţa din centrul municipiului Târgovişte, după care vor pleca în coloană într-un marş pe traseul Bulevardul Libertăţii - strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân Bulevardul Independenţei- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertăţii- sediul PSD Dâmboviţa.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii săptămâna aceasta de PSD Dâmboviţa, la eveniment esta asteptată prezenţa a 10.000 de persoane.

Organizatorii au obţinut autorizaţie pentru desfăşurarea manifestaţiei.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, declara, marţi, referitor la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu pe care îl va organiza sâmbătă la Târgovişte, că nu a fost nevoie să ceară acceptul conducerii partidului pentru "chestiuni de tipul” acesta deoarece fiecare organizaţie poate decide cum se raportează la un eveniment politic.

"Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10.00 - 11.00. Se va desfăşura cu toate aprobările legale, am mers la Primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie, am informat instituţiile statului, Poliţie judeţeană, locală, Jandarmerie, am făcut solicitări şi la Direcţia de sănătate publică”, afirma Adrian Ţuţuianu.

El mai spunea că la manifestaţie participă membri de partid, aleşii locali şi "cetăţeni fără funcţii politice sau administrative” care i-au cerut să ia o atitudine faţă de ceea ce se întâmplă în ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.