Deputatul ALDE Varujan Vosganian a comentat, marţi, în Parlament, protestele din ultima perioadă, afirmând că nu are nimic împotriva lor, însă au existat exagerări, precum copiii care "jucau şotron pe verbe la indicativ prezent" sau călcau în picioare "păpuşi cu nume de oameni", care vor provoca "stânjeneală" pe viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vorbesc ca un om care nu a jignit cu nimic protestele, ba chiar am subliniat faptul că acolo erau şi persoane care îşi manifestau nemulţumirea de ansamblu cu privire la modul în care merge tranziţia, dar, stimaţi colegi, hai să facem o comparaţie între ceea ce strigau unii parlamentari despre clasa politică şi ce a spus clasa politică despre proteste", a afirmat Vosganian, în timpul dezbaterilor asupra OUG 14.

Parlamentarul a afirmat că îndeamnă protestatarii ca, atunci când se manifestă, să dea dovadă de "conduită civică", făcând referire la unele dintre scandările din piaţă şi sloganurile de pe pancarte.

"Unele, recunosc, erau pline de haz, însă altele, mai ales reproduse în faţa copiilor, care ei înşişi au fost puşi să le repete, erau, credeţi-mă, complet nelalocul lor. O să vină o zi când, privind aceste documentare, cu copii care joacă şotron pe verbe la indicativ prezent, care calcă în picioare păpuşi cu nume de oameni şi părinţi extaziaţi s-ar putea să ne fie puţină stânjeneală", a afirmat Varujan Vosganian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.