Postul de televiziune public TVR 1 a lansat un concurs de proiecte pentru două emisiuni săptămânale de tip ”edutainment”, adresată iubitorilor de animale de companie, şi ”infotainment”, dedicată telespectatorilor interesaţi de IT&C, gaming şi gadgeturi, care vor fi incluse în grila de primăvară, în competiţie urmând să aibă prioritate proiectele cu autofinanţare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectele pot fi transmise până pe 24 februarie 2017, ora 16.00, pe adresa de email tvr1@tvr.ro, cu menţiunea ”Proiect pentru emisiune edutainment – TVR1”, respectiv ”Proiect pentru emisiune infotainment – TVR1”, informează site-ul Televiziunii Române.

Emisiunea de tip ”edutainment” trebuie să aibă durata de 25 de minute şi să conţină rubrici, reportaje, cu/fără prezentator, cu/fără platou. Publicul ţintă este reprezentat de toate categoriile de vârstă, toate grupele de venituri şi de studii.

Emisiunea de tip ”infotainment” trebuie să conţină, de asemenea, rubrici, reportaje, cu/fără prezentator, cu/fără platou, să aibă durata de 25 de minute şi să se adreseze publicului comercial.

Cele două programe pe care TVR 1 intenţionează să le includă în grila de primăvară ar urma să fie difuzate în weekend, în timpul zilei, în perioada aprilie – iunie 2017.

Proiectele trebuie să aibă cel mult două pagini şi să fie concise, la obiect, să includă detalii despre conţinut, buget, abordarea vizuală a emisiunii, precum şi propuneri de prezentatori.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.