Două femei şi doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru furt din locuinţe, ei fiind acuzaţi că îşi atrăgeau victimele cu anunţuri fictive vizând servicii sexuale contracost, anunţă Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au reţinut, sâmbătă, patru persoane, bănuite de săvârşirea a trei infracţiuni de furt din locuinţe, în care au pătruns ca urmare a unor anunţuri on-line privind oferirea de servicii sexuale contracost, precizează reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Ei arată că bănuiţii, doi bărbaţi şi două femei, cu vârste între 21 şi 29 de ani, în perioada 27 ianuarie  - 18 februarie, prin intermediul rubricii de matrimoniale a unui site, au publicat mai multe anunţuri fictive prin care ofereau servicii sexuale contracost, pentru atragerea unor potenţiale victime.

Astfel, femeile aveau posibilitatea de a pătrunde în locuinţe, unde distrăgeau atenţia victimelor, după care sustrăgeau bunuri şi valori, cu sprijinul celor doi bărbaţi, care le transportau la adrese şi le asigurau protecţie şi ajutor în părăsirea rapidă a locului faptei, mai arată poliţiştii.

Anchetatorii precizează că, în cursul nopţii de 17 spre 18 februarie, întrucât au existat indicii că bănuiţii urmau să părăsească ţara, au fost blocate în trafic maşinile cu care aceştia se deplasau, toate cele patru persoane fiind imobilizate şi duse pentru audieri la Secţia 19 Poliţie.

Prejudiciul total creat este estimat la 12.000 de lei, mai arată poliţiştii, care menţionează că cercetările sunt continuate pentru furt calificat, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.