E luna îndrăgostiţilor şi nu ştii cu ce să-ţi surprinzi jumătatea? Sfatul specialiştilor în materie de frumuseţe: oferă-i dragostea ta, upgradată cu cea mai nouă tehnologie Rowenta! Peria rotativă Brush Activ’ Nano Smart şi aparatul de tuns barba Air Force Precision fac pereche bună împreună şi vă cuceresc pe amândoi de la prima atingere!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SHE’S THE ONE - Dăruieşte-i un look stylish, în fiecare zi!

Ştii că iubita ta îşi doreşte să arate bine! Cu peria rotativă Rowenta Brush Activ’ Nano Smart e atât de simplu să-i îndeplineşti dorinţa!

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart usucă şi stilizează părul în acelaşi timp, datorită sistemului optimizat de distribuţie uniformă a aerului cald pe toată suprafaţa firului de păr. Dotată cu două setări de temperatură şi un jet de aer rece pentru fixarea coafurii, peria rotativă de la Rowenta  este un must have pentru un hairstyle ce radiază strălucire şi volum.  

Viteza şi fluxul de aer pot fi setate în funcţie de etapa procesului de styling, iar cu o simplă apăsare de buton poate fi schimbat sensul de rotaţie. În plus, ionii negativi reduc energia statică, iar învelişul ceramic redă firului de păr aspectul natural şi strălucirea. 

Brush Activ’ Nano Smart este cea mai compactă perie de la Rowenta; uşor de manevrat, special creată pentru rezultate profesionale, dar întotdeauna accesorizate cu un touch personal.

Ca un adevărat hair-stylist, Rowenta te ajută cu multiple idei de styling, atât pentru părul scurt, cât şi pentru părul lung sau mediu. Cele două tipuri de perii cu diametrul de 50 sau de 30 mm, sunt concepute special pentru un look diferit, zi de zi.

 

Show him you care!

Arată-i iubitului că adori stilul „Lumberjack” şi oferă-i cadou Rowenta Air Force Precision, aparatul care asigură o tunsoare perfectă a bărbii dintr-o singură mişcare! Mai mult decât o tunsoare perfectă, Rowenta Air Force Precision îl va ajuta să-şi menţină impecabil barba de trei zile, care îl prinde atât de bine şi îl face pur şi simplu irezistibil!

Lamele ascuţite, cu înveliş din titan asigură o tăiere de înaltă calitate. Tehnologia exclusivă de aspirare cu o turbină de mare viteză încorporată colectează firele de păr tunse în proporţie de până la 90%. Astfel, nu mai este nevoie ca părul tăiat să fie curăţat. Sistemul Soft Contour creat special pentru a asigura precizie pe zonele faciale delicate protejează pielea, iar aceasta nu se mai irită.

Rowenta Air Force Precision are reglaj fin şi 20 de lungimi diferite de tăiere, între 0,5 şi 10 mm, astfel încât el să aibă un look seducător. Indicatorul LCD inteligent, cu trei niveluri de autonomie, 15, 30 sau 45 de minute, semnalizează nivelul bateriei Lithium Ion şi timpul disponibil până la încheierea sesiunii de tuns.

Pe scurt: Rowenta Air Force Precision e un must have pentru orice bărbat care se îngrijeşte şi care vrea să arate impecabil indiferent de zi! De Valentine’s Day şi nu numai, Rowenta te seduce cu produse pentru o frumuseţe naturală irezistibilă, pentru tine şi pentru el! Încearcă-le!

Orice poveste de dragoste apare şi continuă datorită celor mai bune alegeri pe care le facem, zi de zi! Sărbătoreşte luna iubirii cu Rowenta!

***

Despre Rowenta    

                                

Rowenta a luat naştere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflaţi în căutarea produselor de înaltă performanţă, uşor de folosit şi cu design funcţional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling şi epilatoare, la aspiratoare şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, create din respect pentru consumator şi pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

Contact PR:

Ruxandra Vasile, Managing Partner | Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

Contact Groupe SEB

Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager | Groupe SEB

Tel. 0751.079.873 gvelicu@groupeseb.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.