Bărbatul suspectat că şi-a ucis concubina în vârstă de 36 de ani şi l-a înjunghiat în umăr pe fiul acesteia, în apartamentul victimelor din Ploieşti, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru omor. Decizia Tribunalului Prahova poate fi atacată în termen de 48 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorii Tribunalului Prahova au admis, miercuri, propunerea procurorilor şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Alexandru Ştefan Rusu, bărbatul suspectat că, luni, şi-a omorât cu mai multe lovituri de cuţit concubina, pe motiv că prietenele acesteia nu au vrut să întreţină relaţii sexuale cu el. 

Rusu, care imediat după comiterea faptei a fugit, predându-se autorităţilor în cursul zilei de marţi, fusese reţinut după ce şi-a recunoscut fapta.

Bărbatul este recidivist, el fiind anterior condamnat pentru proxenetism.

Decizia Tribunalului Prahova este executorie dar nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore.

În noaptea de duminică spre luni, bărbatul a mers acasă la femeia în vârstă de 36 de ani, concubina sa, şi a băut împreună cu aceasta şi cu două dintre prietenele ei, cu vârste de 16 şi 19 ani. Spre dimineaţă, bărbatul le-a propus celor trei o partidă de sex în grup, însă prietenele femeii l-au refuzat, moment în care el s-a înfuriat şi a luat un cuţit, începând să le lovească.

Prima care a reuşit să iasă din apartament a fost tânăra de 16 ani, după care a fugit şi cea de 19 ani, care a sunat la 112. Unul dintre cei doi fii ai femeii de 36 de ani, care se afla în casă şi a încercat să-şi apere mama, a fost rănit, fiind înjunghiat în umăr. Copilul, în vârstă de 11 ani, a fost dus la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.