Bărbatul rănit în accidentul produs pe centura de vest a municipiului Ploieşti şi rămas încarcerat a fost scos din maşina prinsă sub remorca încărcată cu tone de sare şi preluat de elicopterul SMURD ajuns la faţa locului, şoferul urmând să fie transportat la un spital din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul autoturismului Dacia Logan prins sub remorca încărcată cu zeci de tone de sare a fost scos şi preluat de elicopterul SMURD, fiind transportat la un spital din Bucureşti.

În momentul în care salvatorii l-au scos din maşina strivită, bărbatul era conştient, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

La faţa locului a fost adusă o macara de mare tonaj care a repus pe roţi remorca, traficul rutier pe centura de vest fiind blocat.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este în continuare blocat.

Accidentul a avut loc pe DN 1, centura de vest a municipiului Ploieşti, în zona unui pasaj şi a unui sens giratoriu din apropierea unui centru comercial, fiind implicate un camion încărcat cu sare şi două autoturisme.

Poliţiştii declarau că, potrivit primelor cercetări, camionul a intrat pe contrasens, încărcătura de sare a intrat în balans, iar remorca autovehiculului s-a răsturnat peste un autoturism Dacia Logan, şoferul acestuia rămânând încarcerat.

În zonă a fost solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea rănitului.

Alte cinci persoane aflate în autovehiculele implicate în accident au fost evaluate medical, iar starea lor nu era gravă. Şoferul camionului a avut răni minore la mâini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.