Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, propusă interimar la Ministerul Justiţiei, afirmă, pe Facebook, că vrea să asigure bunul mers al justiţiei, alături de instituţiile cu atribuţii în domeniu, de societatea civilă şi de mass media şi doreşte să facă acest lucru transparent, alături şi de partenerii externi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îi mulţumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum şi colegelor şi colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înţelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiţiei", scrie Birchall.

Ea afirmă că va încerca să îndeplinească acest mandat cu "profesionalism, seriozitate şi echilibru".

"Îmi doresc ca alături de instituţiile care au atribuţii şi responsabilităţi în acest domeniu, de reprezentanţi ai societăţii civile şi mass media, precum şi printr-un dialog transparent cu partenerii noştri externi să putem asigura bunul mers al justiţiei, ca o premisă fundamentală a unei democraţii consolidate", afirmă ministrul.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a fost propusă, joi, interimar în funcţia de ministru al Justiţiei, după demisia lui Florin Iordache.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.