Vedeta de televiziune Oprah Winfrey va juca rolul principal în remake-ul filmului ”Vorbe de alint/ Terms of Endearment”, pentru care actriţa Shirley MacLaine a primit un Oscar în 1983, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelicula originală a fost regizată de James L. Brooks şi a câştigat cinci premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun actor în rol secundar (Jack Nicholson), iar din distribuţie a mai făcut parte Deborah Winger.

Noul film va fi regizat de Lee Daniels, cel care a distribuit-o pe Winfrey în ”The Butler” (2013), în care ea a jucat rolul Gloria, soţia lui Cecil Gaines, majordom al Casei Albe.

În ”Terms of Endearment”, Winfrey va juca rolul unei mame care are o relaţie dificilă cu fiica ei. Filmul are la bază un roman al lui Larry McMurtry, care a mai scris ”The Last Picture Show” şi ”Horseman, Pass By”, care a stat la baza filmului ”Hud” (1963), cu Paul Newman.

În prezent, Oprah Winfrey filmează la adaptarea romanului ”A Wrinkle in Time”, de Ava DuVernay, care a semnat, între altele, filmul ”Selma”.

Oprah Gail Winfrey, născută pe 29 ianuarie 1954, este realizatoare şi prezentatoare de televiziune, cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011. Începând din 2011, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications. Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolari. A întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.