Un cioban în vârstă de 74 de ani a fost arestat de Tribunalul Constanţa, fiind acuzat că şi-a înjunghiat un coleg cu un cuţit, în zona toracică, victima fiind transportată la spital şi având nevoie de îngrijiri medicale, anchetatorii stabilind că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în 5 februarie, la stâna ce aparţine unei persoane din localitatea Topalu, situată în extravilanul localităţii, pe digul de lângă Dunăre, a avut loc un conflict spontan în urma unei discuţii contradictorii şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice între doi ciobani.

La un moment dat, Nicolae Brânză, în vârstă de 74 de ani, a luat un cuţit, cu care l-a lovit pe colegul său în zona toracică.

“Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan generat de o conversaţie contradictorie, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate M.R., colegul său de muncă de la stână, o lovitură de cuţit în regiunea toracică, cauzându-i acesteia o plagă înţepat-tăiată penetrantă la nivelul hemitoracelui stâng, leziune vindecabilă într-un număr de circa 15 zile de îngrijiri medicale şi care i-a pus viaţa în primejdie, prin hemopneumotorax stâng”, se arată în comunicat.

Agresorul a fost reţinut în 6 februarie, pentru 24 de ore, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Marţi, el a fost prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, propunere admisă de către instanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.