Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, la Parlament, că un referendum este necesar pentru că în ultimii ani, din partea PSD şi a guvernelor pe care acest partid le-a format s-a remarcat o atitudine constantă de subminare a instituţiilor care combat corupţia, precizând că, în materie de justiţie, PSD este "minoritar", întrucât poporul respinge politicile de subminare a luptei anticorupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să separăm odată apele în România şi trebuie să înţeleagă şi PSD că, în materie de justiţie, e minoritar în această ţară, chiar dacă a câştigat alegerile, pentru că poporul - o vedem în fiecare zi - respinge clar politicile PSD antijustiţie, de subminare a luptei anticorupţie, politici care nu fac decât să prejudicieze România", a declarat Cătălin Predoiu, la Palatul Parlamentului.

El a arătat că referendumul propus de către preşedintele Klaus Iohannis este necesar, precizând că s-a remarcat, în ultimii ani, "o atitudine constantă de subminare a instituţiilor care combat corupţia".

”E datoria noastră, a opoziţiei, să explicăm că acest referendum este necesar, pentru că, în ultimii ani, din partea PSD şi a Guvernelor pe care acest partid le-a format s-a remarcat o atitudine constantă de subminare a instituţiilor care combat corupţia. O atitudine constantă de subminare a justiţiei în general, o atitudine constantă prin care s-a decredibilizat uneori efortul, obligaţia Guvernului de a asigura stabilitatea cadrului legislativ, justiţiei", a precizat deputatul liberal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.