Peste o mie de persoane au protestat, luni seară, la Constanţa, iar atunci când au ajuns în faţa sediului organizaţiei judeţene a PSD au strigat: “Dragnea nu uita aşteptăm şi cartea ta” şi “Cine nu sare nu vrea schimbare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce au plecat de la Prefectura Constanţa, cei 200 de manifestanţi au decis să meargă pe un alt traseu faţă de cel din ultimele zile, dar la un moment dat s-au răzgândit şi au luat-o din nou pe bulevardul Ferdinand, apoi pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, dorind să ajungă în faţa sediului PSD Constanţa.

Pe parcurs s-au mai alăturat sute de oameni, astfel că atunci când au ajuns în faţa sediului social-democraţilor manifestanţii au început să strige “PSD-ciuma roşie”, “Ieşi afară javră ordinară”, „Dragnea nu uita aşteptăm şi cartea ta”, „Cine nu sare nu vrea schimbare”. Oamenii aveau diverse pancarte pe care era scris “Meritocraţia salvează România”, Legea, viaţa sau mustaţa”, “Hoţia conduce România”.

După aproximativ un sfert de oră de scandări în faţa sediului PSD protestatarii s-au pus din nou în mişcare şi s-au dus spre Prefectura Constanţa, fiind hotărâţi să continue protestele şi în serile următoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.