Protestul de la Timişoara împotriva Guvernului, la care au participat aproximativ 3.000 de persoane, s-a încheiat după trei ore, cu puţin timp înaintea orei 22.00, protestatarii anunţând că vor relua mitingurile vineri, sâmbăta şi duminica viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 3.000 de oameni au participat la protestul împotriva Guvernului, de luni seara, desfăşurat în Piaţa Victoriei din Timişoara. Organizatorii au anunţat că mitingurile din Timişoara se vor relua în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, iar până atunci timişorenii sunt îndemnaţi să poarte banderole albe pe stradă şi la serviciu, în semn de protest împotriva Guvernului.

Luni seara, manifestanţii de la Timişoara au strigat lozinci împotriva Guvernului, au cântat, au aprins luminile telefoanelor mobile şi au fost purtate steaguri tricolore, dar şi pancarte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.