Peste 1.000 de persoane au protestat şi luni seară la Braşov pentru a şaptea zi consecutiv. Oamenii s-au adunat iniaţial la Prefectură, unde au stat aproximativ o oră şi jumătate, după care au plecat în marş spre Piaţa Sfatului, unde au continuat protestul scandând: "Zi de zi aici vom fi“, manifestarea încheindu-se la ora 21.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă iniţial la Prefectură au fost doar câteva zeci de persoane, într-o jumătate de oră numărul protestatarilor a trecut de 500. Oamenii au protestat o oră şi jumătate în faţa Prefecturii Braşov, după care au pornit în marş spre Piaţa Sfatului. Pe drum, numărul protestatarilor a crescut depăşind 1.000 de persoane.

În Piaţa Sfatului, protestul a  continuat, oamenii strigând din nou „Hoţii, Hoţii“ şi „Demisia“, dar şi „Zi de zi aici vom fi“. Protestatarii au stat peste două ore în Piaţa Sfatului, manifestarea de la Braşov încheindu-se la ora 21.30.

Pe lângă sloganurile deja cunoscute „PSD Ciuma Roşie“ sau „DNA să vină să vă ia“, oamenii au veni şi cu mesaje noi: „Garanţia noastră e plecarea voastră“, „Laura nu uita, noi suntem de partea ta“, „Prea Târziu“, „Prea Puţin“ sau „PSD şi ai lui ruşinea poporului“.

Aceasta este a şaptea zi consecutivă de proteste la Braşov. Oamenii au început să iasă în stradă de marţi noaptea, după aprobarea Ordonanţei de urgenţă, când peste 2.000 de protestatari au pornit în marş pe străzile oraşului. Miercuri şi joi au fost câte 8.000 de oameni în stradă, iar vineri seara numărul protestatarilor a ajuns la 12.000. Sâmbătă, au fost cei mai mulţi oameni în stradă, numărul protestatarilor depăşind 15.000, iar duminică seară au fost peste 10.000.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.