Aproximativ 500 de persoane s-au adunat şi luni seară în centrul municipiului Arad, pentru a continua protestele faţă de Guvern, PSD şi Liviu Dragnea, printre manifestanţi apărând şi un grup de susţinători ai Cabinetului Grindeanu. Între cele două părţi a avut loc un schimbi de replici, jandarmii intervenind pentru a aplana conflictul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestul de la Arad a început mai târziu decât zilele trecute, respectiv în jurul orei 19,30. O oră mai târziu, în Piaţa Revoluţiei se adunaseră aproximativ 500 de persoane.

În timp ce participanţii au scandat lozinci precum "Hoţii”", " DNA, să vină să vă ia”", "Jos Guvernul!” şi "Demisia”", un mic grup format din cinci femei si doi barbaţi, toţi pensionari, a strigat împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

Între manifestanţi şi grupul pensionarilor a avut loc un schimb de replici, jandarmii intervenind pentru a aplana discuţia în contradictoriu. 

 "Protestăm că au scos tineret în stradă, tineret fără serviciu, ei habar nu au. Să plece de aici că ne bâzâie. Şi Iohannis până acum a fost muţenia pământului, iar acum e mare protestatar", a spus una dintre pensionare.

"Acum s-a abrogat, au greşit ca toţi oamenii (miniştrii - n.r.), dacă se continuă protestele e lovitura de stat deja", a spus un pensionar.

Cei şapte susţinători ai PSD au rămas între ceilalţi manifestanţi, însă fără a fi semnalate incidente.

În jurul ore 20.45, manifestanţii au pornit în marş prin centrul oraşului, blocând traficul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.