Peste 500 de persoane protestează, luni seară, în faţa Prefecturii Braşov, pentru a şaptea zi consecutiv, oamenii cerând demisia Guvernului şi scandând lozinci antiguvernamentale, între care: "Garanţia noastră e plecarea voastră“. La ora transmiterii acestei ştiri, manifestanţii se îndreaptă spre Piaţa Sfatului, unde se află şi sediul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă sloganurile deja cunoscute „PSD Ciuma Roşie“ sau „DNA să vină să vă ia“, oamenii au veni şi cu mesaje noi: „Garanţia noastră e plecarea voastră“, „Laura nu uita, noi suntem de partea ta“, „Prea Târziu“, „Prea Puţin“ sau „PSD şi ai lui ruşinea poporului“.

Chiar dacă nu sunt la fel de mulţi ca în serile trecute oamenii sunt foarte vocali. Ei au la ei fluiere şi vuvuzele, dar şi multe steaguri tricolore pe care le flutură în timp ce scandează : „Nu vrem să fim o naţie de hoţi“, „Hoţii, Hoţii“ şi „Demisia“.

Aceasta este a şaptea zi consecutivă de proteste la Braşov. Oamenii au început să iasă în stradă de marţi noaptea după aprobarea ordonanţei, 2.000 de protestatari au pornit în marş pe străzile oraşului. Miercuri şi joi au fost câte 8.000 de oameni în stradă, iar vineri seara numărul protestatarilor a ajuns la 12.000. Sâmbătă au fost cei mai mulţi oameni în stradă numărul protestatarilor depăşind 15.000, iar aseară au fost peste 10.000.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.