Aproximativ 300 de persoane protestează, luni seară, în Piaţa Unirii din Iaşi, cerând demisia Guvernului şi scandând lozinci la adresa PSD, precum ”PSD, cât mai suporţi să fii condus de hoţi?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au început să se adune în Piaţa Unirii luni seară, începând cu ora 18.30, iar dacă iniţial erau doar câteva persoane, numărul protestatarilor a ajuns la 300, la ora transmiterii acestei ştiri.

Cei prezenţi scandează ”PSD, cât mai suporţi să fii condus de hoţi?”, ”Demisia!”, ”Jos guvernul PSD!” şi ”ALDE şi cu PSD, trădători de patrie!”.

Majoritatea celor prezenţi susţin că nu sunt mulţumiţi doar cu abrogarea ordonanţei privind modificarea codurilor penale şi spun că se impune demisia Guvernului Grindeanu.

Protestatarii au fluiere şi vuvuzele.

Deocamdată nu se ştie dacă manifestanţii vor pleca în marş prin oraş, ca în serile trecute.

La ora transmiterii acestei ştiri, numărul protestatarilor este în creştere, grupuri de oameni continuând să vină în Piaţa Unirii.

Duminică, peste 30.000 de oameni au protestat în Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.