Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un depozit al fabricii de conserve Mandy din comuna Glina, judeţul Ilfov, focul cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit cu zece autospeciale de stingere şi cu o autoscară, iar focul a fost stins după două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 11:57: Ilfov: Incendiul la depozitul fabricii de conserve Mandy din comuna Glina a fost stins după două ore

Incendiul izbucnit la un depozit al fabricii de conserve Mandy din comuna Glina, judeţul Ilfov, care a afectat aproximativ 400 de metri pătraţi, a fost stins după două ore, nicio persoană nefiind rănită, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin.

În incendiu au ars cartoane, material lemnos şi alimente din depozit, precum şi acoperişul clădirii, dar nu a existat riscul ca flăcările să se extindă şi la alte imobile.

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară, reuşind să stingă incendiul după aproximativ două ore.

La locul incendiului au mai fost trimise o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, dar nu a fost necesară intervenţia paramedicilor, nicio persoană nefiind rănită.

Ilfov: Incendiu la un depozit al fabricii de conserve Mandy din comuna Glina

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un depozit al fabricii de conserve Mandy din comuna Glina, judeţul Ilfov, focul cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Flăcările s-au extins în interiorul depozitului, unde ard cartoane, material lemnos şi alimente, precum şi la acoperiş, incendiul cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, a spus Adrian Marin.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi intervin pentru stingerea flăcărilor cu 10 autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară. La locul incendiului mai sunt o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.