Reşedinţa actriţei Octavia Spencer, una dintre protagonistele filmului ”Hidden Figures”, a fost invadată de o familie numeroasă de sconcşi, care s-au instalat în grădina artistei. Actriţa americană a dezvăluit într-un interviu recent că acele animale, renumite pentru mirosul neplăcut pe care îl emit, obişnuiesc să organizeze ”o petrecere” în casa ei, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sconcşii au cel mai urât miros din lume. Ei miros mai urât decât sulful şi se pare că ei adoră curtea din spatele casei mele”, a dezvăluit Octavia Spencer într-un interviu acordat revistei Empire.

”Sunt cinci sconcşi acolo şi mi-au umplut proprietatea cu un miros îngrozitor. Pot să vă spun că ei obişnuiesc să organizeze «petreceri urât mirositoare» în casa mea”, a adăugat vedeta americană.

Artista, în vârstă de 46 de ani, a făcut în acelaşi interviu şi o altă dezvăluire, atunci când a fost invitată să vorbească despre cele mai catastrofale experienţe din viaţa ei.

Vedeta a spus că a avut o astfel de experienţă neplăcută atunci când a vomitat într-un lift. 

”Eram într-un lift. Mâncasem un hotdog într-un cinematograf. Mi-a ieşit pe ambele părţi (ale tractului digestiv, n.r.). Credeam că voi putea să ajung acasă, dar nu am ajuns. A fost un moment rău. Rău, rău, rău”, a declarat artista.

La sfârşitul lunii ianuarie, Octavia Spencer a primit titlul ”Femeia anului” - Hasty Pudding Woman of the Year - din partea trupei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase, care parodiază un obicei ce datează din secolul al XVIII-lea.

Octavia Lenora Spencer, născută pe 25 mai 1970, este o actriţă şi scriitoare americană, cunoscută pentru rolul menanjerei Minny Jackson din filmul ”Culoarea sentimentelor/ The Help”, pentru care a primit premiul Oscar, Globul de Aur, BAFTA şi SAG Award la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”. A mai jucat în filme precum ”Get on Up”, ”Black or White”, ”Smashed”, ”Snowpiercer”, ”The Divergent Series: Insurgent” şi ”Fruitvale Station”. În luna ianuarie, actriţa americană a fost din nou nominalizată la premiul Oscar, la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru evoluţia sa din filmul ”Hidden Figures”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.