Două persoane, soţ şi soţie, angajaţi în administraţia ieşeană, au murit, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier, după ce maşina în care se aflau a fost lovită violent de un alt autoturism condus de un tânăr care a forţat trecerea pe culoarea roşie a semaforului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei, dar s-a prezentat ulterior la Poliţie, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Accidentul s-a petrecut în zona Podu Roş, pe o arteră intens circulată din municipiu.

Cele două persoane care au murit erau soţ şi soţie şi lucrau ca funcţionari în cadrul Primăriei Iaşi, respectiv al Consiliului Judeţean.

Autoturismul Logan în care aceştia se aflau a fost lovit violent de un Audi condus de un tânăr care a forţat trecerea pe culoarea roşie a semaforului, autoturismul Logan fiind lovit violent în partea laterală.

Unii martori la accident susţin că autoturismul Audi rula cu aproape 100 de kilometri la oră.

Iniţial, tânărul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei, însă ulterior el s-a prezentat la Poliţia Rutieră din Iaşi. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurori şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, urmând a fi utilizate şi imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.