Protestul de la Iaşi s-a încheiat în jurul orei 23.00 în Piaţa Unirii din municipiu, numărul de manifestanţi ajungând la un moment dat pe parcursul serii la 15.000.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au mărşăluit pe un alt traseu sâmbătă seară, iar numărul participanţilor a crescut de la oră la oră, ajungând in punctul maxim al protestului la 15.000.

După anunţul premierului Sorin Grindeanu că Guvernul va abroga ordonanţa privind modificarea Codului Penal, ieşenii şi-au îndreptat nemulţumirea către PSD, scandând "Hoţii, Hoţii”, "Demisia” şi "Mai am un singur dor, Liviu Dragnea scriitor”.

Mulţi dintre cei prezenţi la protest au spus că guvernul PSD trebuie să demisioneze, motivând că e necesar ca partidul condus de Liviu Dragnea "să plătească pentru răul făcut”.

În jurul orei 23.00, manifestanţii s-au întors în Piaţa Unirii din Iaşi, după un marş de câţiva kilometri pe străzile oraşului, iar la scurt timp acţiunea a luat sfârşit.

Oamenii au spus că vor reveni şi duminică seară în piaţa centrală a oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.