Anunţul făcut de premierul Sorin Grindeanu pentru abrogarea OUG 13/2017 cu privire la modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală nu i-a determinat pe craioveni să renunţe la proteste. Peste 6.000 de oameni mărşăluiesc în continuare pe străzile Craiovei, aceştia solicitând demisia Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scurt timp după conferinţa de presă a premierului Sorin Grindeanu, protestatarii au părăsit Piaţa "Mihai Viteazul" din Craiova, pornind în marş spre bulevardul Nicolae Titulescu- strada Amaradia spre cartierele George Enescu şi Craioviţa Nouă.

Oamenii scandează lozinci la adresa Partidului Social Democrat şi le cer celorlalţi craioveni să iasă în stradă. 

Protestatarii au început să apară pe platoul din faţa Palatului Administrativ din Craiova în jurul orei 18.00, însă numărul acestora a crescut imediat după ora 19.00. Oamenii au scandat lozinci precum "Uniţi salvăm toată România", "Cine nu sare, nu vrea schimbare". De asemenea, cei aflaţi în piaţă au afişat un baner pe care e inscripţionat mesajul "Ridică-te în picioare pentru onoare...Şi fii român, chiar dacă doare cel mai tare!".

Vineri seară, în jurul orei 23.00, pe străzile Craiovei se aflau aproximativ 15.000 de protestatari, conform unui bilanţ al Poliţiei Locale Craiova. Până în prezent, la protestele organizate în Craiova nu au fost înregistrate incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.