Aproximativ 1.000 de persoane protestează, sâmbătă seară, şi la Buzău, mărşăluind pe străzile oraşului, de această dată numărul manifestanţilor fiind mai mare decât în serile precedente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii poartă steaguri şi au vuvuzele şi pancarte cu diverse mesaje. Ei au plecat din centurl municipiului Buzău, au trecut prin faţa Prefecturii, a Consiliului Judeţean şi a sediului organizaţiei municipale a PSD, unde au scandat: "Hoţii", "Hoţii".

În piaţa Dacia din Buzău manifestanţii, în majoritatea lor tineri, au început să se adune în jurul oprei 16.00, iar în jurul orei 18.30 au plecat în marş în jur de 250 de oameni pe drum alăturându-li-se şi alţi buzoieni.

Protestatarii au cerut abrogarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului care modifică codurile penale şi au scandat lozinci antiguvernamentale.

Printre lozincile şi mesajele care se regăsesc şi la protestul de sâmbătă seară se numără: "România e ţara mea, nu vă bateţi joc de ea", "Dragnea şi cu Iliescu, vă aşteaptă Vişinescu", "Buzoienii spun NU corupţiei", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie", "Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi"

Unul dintre organizatorii protestului a anunţat la megafon că duminică dimineaţă, la ora 9.45, manifestatnţii vor pleca cu trenul la Bucureşti, pentru a participa la mitingul din Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.