Auto-intitulaţii ”ultraşi” din galeria echipei de fotbal Petrolul Ploieşti participă, sâmbnătă, alături de peste 2.000 de ploieşteni, la a cincea seară de proteste, ei aşteptându-i pe manifestanţi în faţa sediului PSD şi scandând: ”Ultras-ul nu e infractor şi nici ţap ispăşitor”. Jandarmii le-au cerut acestora să nu folosească materiale pirotehnice. La protest a venit şi un bărbat cu un banner pe care scrie: ”Mi-a zis fi-miu: Tati, eu nu mai învăţ, când cresc mare mă fac hoţ!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câteva zeci de tineri, membri ai galeriei echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, participă, alături de peste 2.000 de ploieşteni, la protestul care are loc, pentru a cincea seară consecutiv, la Ploieşti.

Suporterii i-au aşteptat pe ceilalţi manifestanţi în faţa sediului PSD din Ploieşti, afişând un banner şi scandând: ”Ultras-ul nu e infractor şi nici ţap ispăşitor”.

Zeci de jandarmi sunt în zonă, aceştia cerându-le suporterilor să nu foloseacă materiale pirotehnice.

Peste 2.000 de oameni participă la protestul de la Ploieşti, la ora transmiterii acestei ştiri ei aflându-se în faţa sediului PSD.

Unul dintre manifestanţi a adus la protest un banner pe care scrie: ”Mi-a zis fi-miu: «Tati, eu nu mai învăţ, când cresc mare mă fac hoţ!»”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.