Peste 3.000 de persoane protestează, la ora transmiterii acestei ştiri, pe străzile din municipiul Constanţa faţă de decizia Guvernului de modificare a codurilor penale. Oamenii au început să se strângă începând cu ora 18.00 pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa. Pe pancarte se pot citi mesaje cum ar fi "Ne-aţi momit cu bunăstarea şi ne-aduceţi disperarea" sau "Bullshit nu le-a ieşit".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei au pancarte pe care scrie: "Arestaţi pentru siguranţa statului şi trădare", "PSD - Iuda poporului roman", "Uite acum trimitem javra nu departe, la jilava", "Ne-aţi momit cu bunăstarea şi ne-aduceţi disperarea", "Ţara mai presus de Dragnea", "Bullshit nu le-a ieşit".

Ei scandează: "Parlament penal marş la tribunal", "Cine nu sare nu vrea schimbare", ALDE şi PSD aceeaşi mizerie. Dupā ora 19.00, oamenii au plecat in marş, la ora actuală fiind peste trei mii de protestatari.

Ei treceau pe lângă baruri şi restaurante pline de oameni şi scandau: "Şi voi veniţi cu noi" şi "Unii se distrează alţii protestează!"

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.