Starea unuia dintre cei doi jandarmii răniţi în Piaţa Victoriei este mai gravă, el fiind lovit cu o cărămidă, a declarat, pentru News.ro, Cristian Grasu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La Spitalul Floreasca au fost duşi doi jandarmi şi doi protestatari. Starea unuia dintre jandarmi este mai gravă, el fiind lovit cu o cărămidă", a declarat, pentru News.ro, Cristian Grasu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

El a precizat că cele patru victime se află la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, unde a fost creat un dispozitiv special pentru acordarea de îngriji medicale celor răniţi în confruntările din Piaţa Victoriei.

Anterior, secretarul de stat Raed Arafat declarase că starea celor patru răniţi lor nu este gravă.

"Nu sunt probleme grave, din informaţiile pe care le am", a afirmat Raed Arafat, la Antena 3.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, declarase şi ea că un jandarm a fost rănit în urma altercaţiilor din Piaţa Victoriei, el fiind transportat la Spitalul Floreasca unde se află sub îngrijire medicală şi este în afara pericolului, iar alţi membri ai forţelor de ordine au fost răniţi uşor, dar au revenit în dispozitiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.