Acrobatul care s-a prăbuşit, duminică, de la înălţime, în timpul unei reprezentaţii, la Circul Globus, are 66 de ani şi lucra în astfel de spectacole din 1972. El este conştient şi se află la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, anunţă Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acrobatul rănit se numeşte Ionel Orzan şi are 66 de ani. El este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Spitalul Floreasca pentru mai multe investigaţii, precizează Primăria Capitalei.

Orzan a căzut, duminică, de la cinci metri înălţime, la ultima ieşire, când i-a alunecat mâna, mai arată reprezentanţii Primăriei.

Ionel Orzan a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălţime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana - 62 de ani, cu care intra in Roata Morţii, potrivit sursei citate.

"Un bărbat a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştienţei, şi o contuzie la gleznă, în urma căderii de la înălţime", a declarat, pentru News.ro, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Incidentul s-a petrecut chiar în timpul spectacolului, acrobatul, cetăţean român, fiind un colaborator al circului, potrivit Comisiei de Cultură a Primăriei Capitalei.

Spectacolul de circ a fost întrerupt în urma accidentului, iar spectatorii au fost evacuaţi, potrivit Realitatea TV.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

În cauză se va deschide dosar pentru accident de muncă, de către Sectia 6 Poliţie, a anunţat Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.