Trei cluburi care au fost închise zilele trecute de Primăria Sectorului 2 pentru că funcţionau ilegal au fost sancţionate, din nou, pentru că nu au respectat măsura suspendării activităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cele trei cluburi care au fost închise zilele trecute de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 deoarece funcţionau ilegal au fost depistate în cursul nopţii de sâmbătă, 28 ianuarie spre duminică, 29 ianuarie 2017 că nu respectă măsura suspendării activităţii, motiv pentru care au fost sancţionate cu suma totală de 7.000 lei şi s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite", anunţă Primăria Sectorului 2.

Cele trei cluburi găsite în neregulă sunt El Grande Comandante, Club Queens şi Tapo, precizează reprezentanţii primăriei.

Controalele, care au vizat legalitatea funcţionării a 22 de cluburi, restaurante şi săli de evenimente au fost efectuate de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 şi de cadre ale Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 2.

În urma controalelor, s-a stabilit că patru cluburi închise anterior de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 au intrat în legalitate, respectiv Club Fratelli, Club Şurubelniţa, Club Maya şi Club Biavati Events.

"De asemenea, s-a constatat că 15 cluburi, restaurante şi săli de evenimente au respectat măsura suspendării activităţii dispusă anterior de către Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2", au precizat sursele citate, adăugând că Poliţia Locală va transmite către ISU Bucureşti - Ilfov o adresă cu societăţile comerciale sancţionate, pentru luarea măsurilor care se impun.

Nouă cluburi şi trei săli de evenimente din Sectorul 2 al Capitalei au fost închise, zilele trecute, în urma controalelor făcute de inspectorii de la Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2, din cauza lipsei autorizaţiei de funcţionare privind desfăşurarea de activităţi de alimentaţie publică.

Controalele au fost făcute după incendiul din clubul Bamboo, distrus complet de flăcări în dimineaţa de 21 ianuarie. Ca urmare a incendiului, 44 de persoane au ajuns la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.