Şase persoane pe numele cărora autorităţile din Austria au emis mandate de arestare, după ce ar fi furat unelte de pe şantierele unor firme de construcţii, au fost prinse de poliţiştii din judeţul Olt. Suspecţii au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor Curţii de Apel Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiilor municipiilor Slatina şi Caracal şi ai Postului de Poliţie Dobrosloveni, au pus, joi, în executare şase mandate europene de arestare, emise de autorităţile din Austria.

Potrivit unui comunicat publicat vineri de Poliţia Olt, cele şase persoane au între 23 şi 46 de ani şi erau căutate pentru comiterea mai multor furturi.

”Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi sustras unelte depozitate în containere aflate pe şantierele unor firme de construcţii din Austria, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300.000 de euro”, se arată în comunicat.          

Magistraţii Parchetului Curţii de Apel Craiova au dispus, joi, reţinerea celor şase persoane, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentate Curţii de Apel Craiova, cu propunere de arestarea preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile judiciare din Austria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.