Formaţia Pandurii Târgu Jiu a câştigat, cu scorul de 1-0, meciul amical susţinut, joi, în compania echipei FK Istiklol Duşambe, din Tadjikistan, în stagiul de pregătire din Antalya.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a fost cel de-al şaselea meci amical al echipei Pandurii, după reunirea unei noi echipe, selecţionate de către noul antrenor principal Flavius Stoican, până la revenirea în România, programată pentru duminică, Pandurii urmând să mai dispute un singur meci amical, cel cu Szeged 2011 din Liga a II-a din Ungaria.

Golul victoriei din meciul cu Istiklol Duşambe a fost marcat de Dragoş Firţulescu, în minutul 31.

"Am câştigat şi acest meci cu Istiklol Duşambe iar victoria aceasta le dă jucătorilor încă o dată posibilitatea să vadă că nu este mare diferenţă între echipele cu care jucăm şi ei. Şi chiar dacă am întâlnit azi campioana momentului din Tadjikistan, am jucat de la egal la egal cu ei. E nevoie de încredere, şi încrederea aceasta vine odată cu rezultatele pozitive din meciurile amicale. Sigur nu o să semene un meci oficial cu cel amical, dar sunt importante şi aceste victorii din amicale. Mă bucur pentru ei, pentru că fiecare meci pe care îl jucăm îl tratează cu maximă seriozitate. Sunt convins că acestor băieţi le este drag să joace şi vor avea un moral bun atunci când va începe campionatul!”, a declarat antrenorul Flavius Stoican.

În prima repriză pentru Pandurii au jucat: Stanca – Brînzan, Erico (min. 30 David), Tătaru, Buşu – Firţulescu, Elton, Stana, Hlistei – Dodoi, Dănăricu, iar în partea a doua au evoluat: Daniel Popescu (min.80 Răzvan Negrilă) – Buşu (min. 60 Trocan), Florin Ilie, Ene, Negoiţă – Hlistei (min. 60 Tudor), Stana, Păcurar, Surugiu – Pîrcălabu, Hamed.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.