Autorităţile din judeţul Argeş au decis să prelungească cu o oră programul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unde în ultimele două zile a fost foarte mare aglomeraţie. Prefectul judeţului a declarat că niciuna dintre persoanele care se prezintă la acest serviciu nu va fi trimisă acasă înainte ca problema pentru care s-a prezentat să fie rezolvată şi că programul prelungit va fi valabil şi după 1 februarie, când nu se mai aplică taxa de mediu pentru autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Argeş a decis prelungirea programului la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, măsura fiind luată după ce la ghişeele acestuia a fost foarte aglomerat, miercuri şi joi.

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a declarat, joi, pentru News.ro, că programul a fost prelungit cu o oră şi a dat asigurări că ”nimeni dintre cei care se prezintă pentru rezolvarea unor probleme legate de permise sau înmatriculări auto nu va fi trimis acasă fără ca problema pentru care s-a prezentat să fie rezolvată”.

Prefectul de Argeş a precizat că de la 1 februarie, dată la care intră în vigoare legea 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, la Serviciul Permise şi Înmatriculări auto Argeş se estimează un număr mare de solicitări, motiv pentru care de la începutul lunii viitoare se va lucra după programul prelungit cu o oră, iar numărul ghişeelor va fi suplimentat cu unul. Prefectul Cristian Soare a mai spus că autorităţile caută o soluţie pentru suplimentarea spaţiului în care sunt primiţi cei care se prezintă la serviciul de înmatriculări auto Argeş.

După week-end-ul prelungit cu zilele libere de 23 şi 24 ianuarie, zeci de persoane au aşteptat timp de câteva ore la rând la Serviciul Permise şi Înmatriculări auto Argeş. Oamenii spun că vor să rezolve problemele legate de înmatricularea autovehiculelor sau preschimbarea permiselor înainte de intrarea în vigoare a legii care elimină taxa de mediu pentru autoturismele second-hand, când se aşteaptă aglomeraţie la toate serviciile de profil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.