Televiziunea DIVA va transmite un mini-serial poliţist francez - ”Dispăruta”, care prezintă drama produsă de dispariţia unei adolescente din Lyon şi urmăreşte ancheta poliţiei pentru a o găsi -, începând din 7 februarie, în fiecare marţi, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea începe în Lyon, de Ziua Mondială a Muzicii, când Léa, o elevă care abia a împlinit 17 ani, şi verişoara ei, Chris, se pregătesc să iasă în oraş. Léa nu se întoarce acasă, iar tatăl ei, Julien, decide să o caute pe cont propriu. Poliţia desfăşoară o anchetă în paralel, condusă de comandantul Molina şi de tânăra sa colegă, Camille Guérin, potrivit DIVA. 

Cazul dezvăluie, pe rând, secretele tuturor, creionând în acelaşi timp portretul unei tinere contemporane, a cărui complexitate depăşeşte aparenţele.

Mini-serialul este regizat de Charlotte Brandström, iar din distribuţie fac parte Pierre-François Martin-Laval, Alix Poisson, Camille Razat, Maxime Taffanel, Stella Trotonda, Laurent Bateau, Zoe Marchal şi Muriel Combeau. Iris Bucher, Nicolas Duval Adassovsky, Laurent Zeitoun şi Yann Zenou sunt producători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.